those long crazy days

PicMonkey Collage2
Litt over to uker til innlevering av babyen min. Hver dag blir brukt på skriving, om det så er noen få timer eller hele dagen, nå er det rett og slett ingen fridager. Jeg har hittil vært flink til å ikke bare ha et kjedelig skoleliv, og har tatt meg tid til sosiale og gøye ting, og sørget for å skvise inn trening og yoga, og tid til å lage litt gode middager. Men de aller siste to ukene nå så må jeg skru opp strengheten et par hakk og virkelig stå på. Det verste nå er hvis jeg blir syk, eller at det blir dritfint vær og varmt, men det er jo mai og det betyr dessverre (for alle studenter) den fineste tiden i Bergen. Det hjelper å få litt kveldssol inn lesesalsvinduet iallefall! haha. Vi er flinke til å gjøre det litt kjekt på lesesalen, så vi tar gjerne lunsjpausene ute i solen om været er fint, kjøper is, og ellers har vi “froko” kl 9 om morgenen (felles frokost), og i morgen kveld skal vi ha “skrive-vors” og det vi har valgt å kalle for “modige mandag” haha. Det blir vin og skriving i fin harmoni. Satser på at det blir magi og at jeg får fram noen sykt kreative argumenter i konklusjonen min!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s