Ukens sang: Uke #17

I går kveld var studiegjengen på konsert på Kvarteret med Bloody Beach, som jeg har gledet meg til i flere måneder. Selv om det er knapt litt mer enn to uker til innlevering av masteren, var vi alle på plass for å dance it all out. De var helt rå på scenen! Det var fantastisk gøy å danse og groove til et av de beste bandene Bergen har å by på. Ukens sang er Needs – Bloody Beach. Det er helt umulig å høre på denne uten å vrikke på dansefoten.

img_5543

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s