When the squad is on fleek

Noen ganger lurer jeg på hvordan hverdagen min på studiet hadde vært uten the squad. Vi har en endeløs liste over ting vi skal finne på sammen, temakvelder, fester, sammenkomster, weekendtrips i Norge, tur til New York. Vi har selvfølgelig en gruppe på facebook der vi har egne navn, vi skal kjøpe like jakker, vi refererer alltid til SKAM, og liker å tenke at vi ser ut som dette når vi går på rekke sammen.
ap-skam3_doc6nym9dpctz417v5t4ns2
Vi er fem jenter, så det er jo meant to be, haha! Jeg er den eneste bergenseren i squadet, så vi er vel representative av alle Norges kanter og hjørner. En ting er sikkert – jeg kommer til å savne jentene uendelig mye når masteren er over, ettersom noen av oss reiser til andre byer. #knusthjerte

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s