Bildung

I går hadde gjengen “Bildung kveld.” “Bildung” betyr å modnes som person, en slags utvikling av identitet. Vi fikk ideen fra Bildungsroman på studiet, og fikk lyst til å ha en egen kveld hvor vi presenterte noen ting som har gjort oss til den vi er i dag… med en god dose humor! Vi viste bilder, utdrag fra dagbøker, filmklipp, fortalte historier, leste opp gamle norsk stiler, osv osv. Vi måtte også vise bilder av våre crushes og ekser. Det var sykt god stemning! Jeg viste analoge bilder, en solid powerpoint, leste fra skoledagboken min i 7.klasse, samt sendte rundt en klissete og dramatisk sangtekst jeg skrev i 7.klasse. Vi hadde handlet all the good stuff: taco, godteri, chips, is og gele med vaniljesaus. haha. Vi måtte droppe isen da, ble litt for mye. Men vi koste oss og feiret skikkelig at vi er ferdig med master (halvparten av oss iallefall). Vi dro ut etterpå, først på Garage og danset, men så ble det litt dårlig dansemusikk så vi tok resten av kvelden på Landmark. Der var det dritfet musikk, så vi danset til vi ble svett og til det stengte. Så endelig fikk vi tatt masterdansen! Før kvelden startet dro vi sammen for å besøke graven til Benedicte, det var veldig fint. Kunne ønske hun var med på Bildung kvelden. Som en av de andre sa, hun hadde nok hatt sykt mye gøy å vise!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s