suddenly i am supposed to do nothing.

DSC05461DSC05465
Nå har jeg hatt en uke fri uten masterskriving. Det er fremdeles uvant å ikke stå opp for å gå på lesesalen og skrive. Jeg har nesten glemt hvordan man slapper av på dagtid. Får jeg liksom lov til å gå rundt og chille i leiligheten når jeg står opp? haha. Det tok noen dager før jeg “tillot” meg selv i å ta det med ro ordentlig. De første dagene satt jeg i gang med rydding av garderoben, i gamle papirer, satt på hundrevis av klesvask, tørket støv, osv, fordi det var så rart at jeg skulle gå rundt uten å gjøre noe. Jeg tar meg fri denne uken også, og bruker tiden på å catche up med venner, jobbe, trene, og nyte solen. Men jeg merker at jeg fremdeles er veldig sliten, så jeg trenger å slappe litt av. Så tar jeg fatt på lesingen igjen når det nærmer seg muntlig forsvaring av oppgaven. Må lese om igjen noen av teoriene, og så klart lese om igjen oppgaven med et nytt kritisk blikk. Hjelp! Gleder meg til å bli helt ferdig den 10.juni. Da skal mamma og pappa spandere middag på meg og min søster for å feire at vi er ferdig med master og eksamen. Hurra!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s