Give me a passion worthy of Your name

IMG_0238
Hva annet kan jeg gjøre, enn å begi meg ut på livets daler og høyder med verdensbeste Gud? Det finnes ingenting mer spennende enn å la seg lede av Hans ånd. Gud jobber så mye med mitt indre for tiden, Han taler til meg på så mange ulike måter, og jeg er så emosjonell at jeg begynner å gråte før jeg begynner å be. Bare de siste dagene har jeg tatt konkrete valg for å komme meg videre, for å kunne si ja til det gode som Gud vil gi meg. Men på en annen måte enn før. Jeg har virkelig opplevd at Gud kan utruste meg på tross av min mislykkethet og kompleksitet. Hjertet mitt bobler over av Hans kjærlighet, og dette her er vanskelig å forklare, men det føles som om hjertet mitt snart eksploderer av nød. Jeg er nødt til å gjøre noe, gi videre til mennesker, gi tilbake til Gud. Jeg er klar for å leve for noe større enn mitt eget liv. Jeg har sagt til Gud at Han skal få den største plassen i mitt hjerte og i mitt sinn. Selv om dette kan høres ut for noen som at man mister seg selv helt totalt i prosessen, at man ikke kan være seg selv lengre, så er ikke det sant. Jeg kan være meg selv fullt og helt, jeg er fremdeles Silje, som har temperament og som ikke alltid gidder å være sykt hyggelig mot folk. Jeg er fremdeles Silje, som ikke vil være en boblekristen (selv om jeg kanskje er det i perioder) og som relaterer ofte mye mer til verden utenfor kirken. Men det betyr ikke at jeg ikke opplever Guds kjærlighet for mennesker på en ufattelig radikal måte. Det er noe som er gitt meg, det er hele poenget, det er ikke noe jeg har skapt eller er i stand til å kjenne av meg selv, det er gitt. Derfor, hva annet kan jeg gjøre, enn å begi meg ut på livets daler og høyder med verdensbeste Gud?

One Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s