För jag är förlorad för alltid

DSC05437
Nå har jeg tatt fri i to uker, og fy søren, det trengte jeg. I morgen starter aller siste innspurt av lesing til muntlig. I natt hadde jeg mareritt om nettopp muntlig forsvaring av masteroppgaven, at jeg kom en halvtime for sent, og ikke hadde printet ut oppgaven min for å ha med meg. Shit, jeg er visst litt haunted in my dreams, selv om jeg har klart å legge vekk oppgaven disse to ukene og bare kost meg med fri, gitt hodet en pause rett og slett. Jeg har forresten fått tre(!) buketter med blomster fra gode venninner som har vært på besøk siden jeg ble ferdig, og i går på jobb kom Ingrid med kaffe og jordbær til meg. ÅÅåååh. Hjarte hjarte.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s