Summer is here, finally.

IMG_0691IMG_0695
Deilige sommer. Dette var fra et par uker siden da jeg tok jentegjengen fra studiet på tur til Askøy. Vi lå flere timer ved en nydelig badeplass, badet(!), og på kvelden dro vi hjem til huset mitt for å spise reker og drikke hvitvin. Det var den beste dagen jeg har hatt på så lenge. Ellers har jeg kost meg på sommerfester, jeg har jobbet, og i går gikk jeg vidden. Sol i mitt hjarte. Denne uken er det Bergenfest, en del jobbvakter, og sommerfest i hagen til sjefene på jobb, for å nevne noe. Perfekt start på sommerferien.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s