Det skulle vel aldri bli oss to, egentlig. 

  
Så fant jeg endelig et par perfekte jeans i riktig farge og passform. En av de mindre tingene som har skjedd den siste tiden. Jeg har nemlig flyttet til Sandviken med Henriette! De siste dagene har jeg brukt på å pakke ned alt, så det var klart til da flyttehjelpen (mamma og pappa) kom med den lille Golfen i går. Vi fikk med alt på fire turer. Utrolig hvor mye greier jeg faktisk har, men så er det jo inkludert kjøkkenting ++ Helt siden jeg flyttet ut hjemmefra har jeg holdt meg til Landås området, så dette er en stor forandring. Jeg kan spasere til byen på under ett kvarter, og strøket er av den mest sjarmerende sorten, små hvite hus i ekte Bergen-stil. Jeg gleder meg til et nytt kapittel. Det trenger jeg, virkelig. Mye i livet mitt forandrer seg nå. Jeg har avsluttet det som måtte bli avsluttet, og går fullt og helt inn for det som hjertet mitt banker for. Hurra for nye sjanser!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s