Roskilde

Guys! Jeg skal på Roskilde festivalen, fra onsdag til lørdag. Sjefen på jobb vant to billetter gjennom en konkurranse, men siden hun ikke ville gå, var hun så generøs og ga billettene til meg og Ingrid på jobb. Flybillettene var inkludert, så det eneste vi måtte betale for var opphold og så klart lommepenger. Vi har bestilt hotell i København sentrum, så da har vi en plass å trekke oss litt tilbake til. Vi reiser onsdag formiddag, og gleder oss helt sinnsykt. Jeg har pekt meg ut Red Hot Chili Peppers og Tame Impala som mine must-see, og som jeg ikke kan fatte at jeg skal være så heldig å få høre! Tame Impala er seriøst på min topp 10 liste, og RHCP sitt album som kom ut i år er driiiitbra. I tillegg er det sånne art events på festivalområdet gjennom hele festivalen, som bare virker helt sykt fett. Gleder meg!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s