Stemningsrapport Roskilde

IMG_1107IMG_1109IMG_1110IMG_1113IMG_1119IMG_1116IMG_1121IMG_1117IMG_1115IMG_1120IMG_1114Ja, altså som dere ser så overlevde vi tre dager på Roskilde festivalen. Det er noe av det villeste og feteste jeg har vært med på i mitt liv. Det var enormt mange mennesker der, så masse fascinerende folk. Å gå rundt på campene er helt sykt egentlig, det er nesten som en helt egen kultur. Jeg var meget fornøyd med hotell i Køben, meg og Ingrid tok tog og buss til og fra Roskilde, som funket veldig bra. Muligheten for å trekke oss vekk fra folkemengden, sove en god natts søvn, og dusje,var absolutt verdt togturene. Likevel fikk vi smake litt på campuslivet også siden Ingrid hadde en kompisgjeng og en venninnegjeng som bodde der og som vi hang med. Konsertopplevelsene var helt magiske. Red Hot Chili Peppers var noe av det sykeste og gøyeste jeg har vært med på (og jeg er ikke enig med den dårlige anmeldelsen fra aftenposten!!). Det var sinnsykt mange tusen folk på RHCP konserten, og da Ingrid tok meg opp på skuldrene fikk jeg seriøst et adrenalinkick, det var helt vilt. Vi så Neil Young, Foals, Biffy Clyro, Kvelertak, M83, Birdy Nam Nam, og danset som noen gale til Tenacious D og Macklemore & Ryan Lewis. Men det beste var Tame Impala. Jeg var på en lykkesky under konserten. Stemningen da de spilte Eventually kommer jeg til å huske resten av livet. Generelt var det så utrolig gøy på alle konsertene fordi vi danset hele tiden og kom inn i en sånn zone liksom, haha, og da sitter man ikke bare igjen med musikken, men med hele opplevelsen. Og i tillegg vil jeg huske alle menneskene, alle lydene, luktene (som ikke alltid var så digge), alt det sosiale, og ikke minst de digge brunchene hver morgen med Ingrid i Køben, og kaffekopper som aldri kunne smakt bedre i min villeste fantasi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s