En skatt

På torsdag var vi en liten gjeng som feiret Charlotte sin 25 årsdag. Vi fikk deilig tapas og vin, og i tillegg hadde hun skrevet et lite kort til hver gjest med noen fine ord. Hun brukte altså sin egen bursdag på å gjøre stas på andre! En nydelig kveld og feiring av en nydelig jente. Lotten fortjener en shoutout, hun er virkelig god tvers gjennom og har et stort hjerte. Hun er en venninne som støtter i tykt og tynt, og bryr seg oppriktig. En trofast bloggleser er hun også! Hun er så flott, og så veldig veldig verdt å bli kjent med. En skatt!
Lottenbirthday

2 Comments

  1. Ååå. Så hyggelig å komme inn på bloggen din til dette. Tusen tusen takk! <3 Du er så fin, Silje. Lover å lese bloggen din for ever, ikke at det er så vanskelig. Du er jo kjempe flink til å skrive :*

    Like

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s