Ukens sang: Uke #28

Et av de beste minnene fra Roskilde var den siste kvelden og klokken var rundt to på natten, og M83 spilte på Orange scenen (den største). Meg og Ingrid løp mot scenen og hørte musikken og så de lilla lysene langt der fremme, vi løp bortover en stor stor gressplen i mørket og hørte den fantastisk deilige dreamy musikken med kraftige trommeslag spille ut mot folkemengden. De spilte denne sangen: Reunion – M83. Jeg følte jeg fløy på skyer da jeg løp bortover, som i en lykkerus, helt fri fra alt. Som i en drøm. Et minne jeg kommer til å leve lenge på. Derfor er ukens sang (fra det nyeste albumet): Do it, Try it – M83.
maxresdefault

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s