Podcast

DSC05456DSC05457
På disse regnfulle sommerdagene har jeg hørt veldig mye på podcast som jeg har fått tipset av min søster. Kan anbefale Flora&Frida (svensk) og Strøm Wasenius (nrk P3). Sistenevnte er min favoritt. En østlending og nordlending som prater dønn ærlig om livet, relasjoner og hverdagssituasjoner, tar opp ulike tema og reflekterer ordentlig rundt ting som mange folk går rundt og tenker på men ikke snakker om eller tør å innrømme. Utrolig fint og lærerikt å lytte til. Ellers pleier jeg å høre podcast fra Studentradioen (Srib) og kristen podcast fra Intro Oslo, Sentrumkirken Sandnes og City Church Seattle. Jeg elsker podcast. Sykt bra input om man vil fylle på tankene med noe bra.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s