Stay for a while

IMG_1283
Alt det som er fint når sommerværet skuffer. Norske noveller og kaffe, og et sjarmerende nabolag utenfor vinduet. Denne deilige søndags-formiddagen sitter jeg ute på verandaen. Det er ikke sol, men det er ganske varmt, såpass fint at jeg kan tørke de nyvaskede klærne mine ute på stativ. Siden solen tittet litt fram denne uken har jeg fått gått barfot i grønt gress, plukket blåbær og bringebær, spist grillmat og is, gått Stoltzen, sittet på verandaen og drukket vin og øl, for å nevne noe. Det er to uker til jeg reiser til Italia med to fine venninner. Det skal bli så vanvittig deilig!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s