Dope Lemon

Angus Stone (fra duoen Angus & Julia Stone) er min helt i disse dager. Han har nemlig laget et album under artistnavnet Dope Lemon som ble utgitt nå i sommer, og det er det beste albumet jeg har hørt i år. Indie, mellow grunge, folk, acoustic er noe av det som kan gi et innblikk i sjangeren han har mikset sammen. Han har fått til et eller annet unikt. Når jeg hører på dette albumet så føles det som om jeg kan bli høy på denne musikken, jeg trenger ingen drugs, jeg trenger bare denne musikken, jeg er hekta. Haha.
958875_orig
Musikken høres vel egentlig ut som amerikansk Californian sommer. Alle tracksene er fet, men favorittlåtene mine er Best girlStonecutters, How many times, Won’t let you go og Marinade. Det er noe utrolig sexy ved disse låtene også, og det synes jeg er så rått. De er så chill og uanstrengt, men har så mye feels. Du må bare check it out.
felicity_fellows_angus_stone_2
Mannen selv. Helt!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s