Ingenting forblir det samme

IMG_1325
Juli er over og sommeren er snart over. But not yet! I dag reiser jeg en liten tur til Sogn med min søster for å besøke besteforeldre. Vi skal forsøke å ha samtaler med dem selv om de er svært tunghørt, og ellers ha søster-kvalitetstid. Vi har nemlig leid fra biblioteket et par norske filmer etter vår gode/sære filmsmak, og tar med oss noen fine bøker. Jeg gleder meg til å ta båten som går fra Bergen til Sogn, den turen har jeg elsket siden jeg var liten. Elsker å kjøpe en kaffe og se utover havet mens jeg hører på musikk, haha. Jeg får maks ro i sjelen av havet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s