Ukens sang: Uke #33

I går var jeg på Aurora konsert, og det var flere hakk magisk enn jeg forventet. Det kan ikke sies nok hvor vanvittig dyktig den jenta er. Jeg ble helt målløs i går. Klokkerent og stålkontroll på stemmen, musikk som er kraftfull og eventyrlig, og hun beveger seg og danser som om musikken er helt totalt i kroppen. Vi stod nesten helt fremst, og jeg ble helt fascinert. For en kunstner hun er! Hun er helt magisk. Jeg har naturligvis hørt på albumet hennes denne uken, og ukens sang er den fineste rolige sangen, som hun tok helt til sist på konserten, og jeg stod med gåsehud under hele låten. Hør den her: Through the eyes of a child – Aurora85de9a651be241ba578bcb5daefae2aa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s