Borte

Nå er du borte. Alt handlet jo om deg, og nå er du borte. Ditt navn er et avtrykk under min hud, tattovert på mitt hjerte. Hva gjør du på nå, hvor er du hen. Ekkoet av tomrommet. Savnet etter din kropp. Savnet etter å se, se inn i dine øyne og vite, at du forstår. Din verden, alt du er, drar meg inn. En komplisert romanse, et vennskap. Er vi over nå? Vi har jo vært over før, men i meg var det alltid et håp. En klassisk klisjé, med ekstra fine farger og humor på. Nå må vi gi slipp, du må la meg gå. Jeg er fortapt uten deg. Men jeg er fri uten deg.

large3

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s