Blonde

Frank Ocean har utgitt nytt album etter fire år med venting. Jeg har gledet meg så sinnsykt. Albumet er ikke gitt ut på spotify og må kjøpes på itunes, men det er verdt hver eneste krone. Frank Ocean er en kunstner og triumferer i sin sjanger med en innovativ stemme og leverer et album som er mye mer enn bare musikk. For meg personlig oppleves musikken veldig visuelt. Når jeg hører på dette albumet får jeg urbane og kulturelle “feels” og det minner meg overraskende mye om Chicago (byen hvor jeg bodde da jeg var på utveksling), men mest av alt oser albumet av inspirasjon. Låtene som er spesielt verdt å nevne er Nights, en låt av flere dimensjoner hvorav siste del er den mest spennende. Seigfried er en naken og sår ballade som virkelig får frem artistens vokale talent. Pink + White er den deiligste låten på albumet, med selveste Beyonce som korist. Solo har uforglemmelig tekst. Nikes er første track på albumet, en av de absolutt beste og fargerike i spekter. Spennende album, anbefales på det varmeste hvis du er en nyskjerrig og kreativ lytter.
frank-ocean-blonde-album-cover-628x628

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s