Jag utan dig

FullSizeRender_1siljeee

Selv bare første dagen i september har stresskvisene meldt sin ankomst i ansiktet, konsentrasjonen min på studiet er meget laber, søvnen er like dårlig og anspentheten har satt sitt grep i denne stakkars kroppen. Hvordan skal det gå med meg utover i semesteret når dette er det første som skjer? Jeg skylder på to travle uker med ekstra jobbvakter, litt for mange sosiale avtaler, og ikke minst tankekjør og sorg. Akk, jeg tåler så lite. Hvorfor er jeg så følsom, ikke bare i følelseslivet, men i kroppen! Kroppen min takler stress og tankekjør meget dårlig. I går var jeg forresten på et seminar på Kvarteret om Poesi anno 2016, inkludert et flott panel og full sal med mange unge lovende studenter med skrivetalent i blodet. Seminaret var inspirerende. Jeg kjenner forfatteren i meg ønsker å kaste pensumbøkene i veggen og bare sitte på kafe dagen lang og skrive poesi poesi poesi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s