Salt konferansen’16

Salt konferansen ble arrangert denne helgen. Konferansen var helt fantastisk! Fullpakket kvelds- og dagsprogram bestående av lovsang, taler og seminarer av dyktige forkynnere (både fra Salt og fra menigheter i England og Sverige). Temaet var nærvær. Dette er jo noe jeg tror inderlig på av hele mitt hjerte, fordi jeg har fått erfare gang på gang at Gud er nær i alle aspekter og sesonger av mitt liv. I går kveld fikk jeg igjen erfare nettopp det, gjennom forbønn. Vakre Rebekka ba for meg, og hun fikk ord fra Gud som traff rett inn i livet mitt, der hvor jeg er akkurat nå, i sorg, tanker og lengsler. I forbønnen ble drømmer og lengsler som jeg har bært på bekreftet, i tillegg til bekreftelse på at Gud ser det jeg har gått gjennom, og Han sier at ting jeg har opplevd i det siste, både av daler og høyder, kommer til å ha betydning for andre. Det rører mitt hjerte så dypt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s