Tenk om vi kunne eige verda

fullsizerender_jj1
Denne uken blir det mye greier. Fire vakter på jobb. Konsert på Lille Ole Bull med Alibiet. Nattkino premiere på Bridget Jones med jentegjengen. Oppstart Life samling. Forelesninger. Men i går streiket kroppen. Var allerede helt utkjørt og hadde hodepine, og fikk mensen på toppen av det hele, så jeg gikk på nær-butikken for å kjøpe tamponger, bind og sjokoladeis. Tror mannen bak kassa forstod greia. I går spiste jeg så mye is at jeg ble litt kvalm. I dag spiste jeg siste rest til kveldsmat. Har jeg fortalt at jeg vokste opp i et hjem hvor is var vanlig å spise til kveldsmat annenhver dag? Is var nemlig ikke forbeholdt helgene. Nei, det var (nesten!) daglig kost hjemme. Sykt funny egentlig! Heldigvis har jeg, siden jeg flyttet for meg selv for en del år siden, klart å avvende meg den matvanen. Men noen ganger, da kjøper jeg en boks med is hvis jeg virkelig skal unne meg noe godt. Guilty pleasure for sure.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s