Genova

På fredag kommer Silje på besøk til meg og Henriette for å ha en liten Italia-reunion. Det betyr egentlig bare en fin kveld med middag og vin (eller sangria). Så kom jeg på at jeg ikke har postet bildene fra da vi var i Genova, som var den første italienske byen vi dro til. Det var en idyllisk togtur fra Nice langs kysten til Genova. Vi bodde på en veldig koselig bed&breakfast hos en italiener som, av alle ting, var begeistret for fotballklubben Brann(!) og som en ekte italiener veivet han med armene samtidig som han snakket. Bellissimo Bellissimo! Byen hadde både havn, strand, park og byliv.
fullsizerender_6fullsizerender_1img_1939fullsizerender_7img_1941fullsizerender_3fullsizerender_4fullsizerender_2fullsizerender_5fullsizerender_5fullsizerender_6fullsizerender_1fullsizerenderfullsizerender_2fullsizerender_3
fullsizerender_4
Aaah, ta meg tilbake!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s