Shia Labeouf

large19
Altså. American Honey, med Shia Labeouf i en av hovedrollene, var en av de tre filmene jeg, June og Emilie så på BIFF-festivalen denne uken. Vi så også Voyage of Time og Lovetrue. Sistenevnte film var min favoritt. Den gjorde virkelig inntrykk på meg. En film som handlet om kjærlighetens kompleksitet, fortalt gjennom en vakker blanding av dokumentar og fiksjon. På lørdag så jeg og Karoline en sekvens norske kortfilmer i konkurranse, som også var utrolig spennende. Uansett! Tilbake til Shia. Jeg har crushet på han siden jeg så American Honey i går kveld. I tillegg til å være skuespiller og utrolig hot er han produsent og regissør. Jeg oppdaget at han blant annet har regissert en musikkvideo til Kid Cudi, som er en av mine favorittartister, og han har produsert Lovetrue filmen som jeg nevnte. Hallo, for en fyr. Kan han ikke komme til Norge. Silje Labeouf klinger fint, navnet mitt får et mer kunstnerisk uttrykk, haha.
large20

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s