Ukens sang: Uke #40

Denne ukens sang er av den danske elektronika-musikeren Sekuoia, som faktisk skal spille på Landmark i kveld men som jeg ikke får med meg siden jeg jobber i kveld og skal tidlig opp i morgen. Men altså, denne låten is my jam these days, det beste av elektronika jeg har hørt på lenge. En låt som tilfredsstiller alle sanser, litt seductive liksom, haha. Hør på Spotify her: Lamp in the dark – Sekuoia ft. Kill J. Nyt!
sekuoia-lamp-in-the-dark-feat-kill-j

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s