Ukens sang: Uke #41

Jeg vet jeg maser om Bon Iver for tiden, men det nye albumet 22, A Million er altså så innmarig bra at jeg hører på det hver eneste dag. Sangene på albumet har veldig rare titler, men det er vel en del av kunsten. Ukens sang er min favoritt fra albumet, 8 (circle) – Bon Iver. Den er så nydelig, varm og fyller meg med en harmonisk glede. Den tok liksom plass i hjertet mitt med én gang. Resten av albumet også. Nyt!

985e010a

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s