Kakkmaddafakka

I går var jeg, Karoline og noen kompiser av henne på Kakkmaddafakka konsert. Det var tidenes stemning, masse dans og sang! Etterpå dro vi videre ut og danset litt mer, før jeg dro videre igjen for å treffe Kristin som feiret bursdagen sin, med resten av jentene. Der og slo jeg meg løs på dansegulvet. Jeg var virkelig i danse-humør i går! Kvelden endte med nattmat som jeg og Ragnhild tok med oss på bryggen og satt der til kl fire og pratet. Sjukt koselig egentlig, men litt kaldt da. Neste helg kommer Maja en tur på besøk fra Oslo, hvilket betyr at Mastergjengen skal samles igjen til kalas og kos. OG, jeg skal på Bendik konsert med storesøs. Gleder meg sjukt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s