Ukens sang: Uke #43

Etter konserten med Bendik forrige fredag (som var råbra, jeg lever på opplevelsen ennå) har jeg hørt mye på de igjen. Derfor er ukens sang en av mine største favoritter: Det er din skyld – Bendik. Denne låten går under huden på meg.

Jeg sa aldri du kunne gjøre det du gjorde, faen som du ødela meg. Det er uendelig med venting, faen som du ødela alt som var fint. Det er din skyld, det er din skyld, men de tror jeg bestemmer. Det er andre som bestemmer for deg nå. Er det bare du som betyr noe, hvordan kan du se på meg. Forstår du at jeg gråter, faen som du ødela alt som var fint.

20410101349_388a9d1da7_o

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s