Ukens sang: Uke #46

Klangstof sitt nye album som kom i høst er helt vilt bra. Definitivt en av de aller beste utgivelsene jeg har hørt hittil i år. Jeg kan ikke fatte at jeg gikk glipp av de på Landmark tidligere i høst.. men satser på at de kommer tilbake snart. Et album fylt av interessante, varierte og nydelige “soundscapes” som passer til så mange ulike sinnsstemninger. Alle låtene på albumet er fantastiske. Ukens sang er: Sleaze – Klangstof.

klangstof-island-400x400

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s