Halvveis til femti, det er nå moroa begynner?

Shit ass, tiden flyr avgårde. Jeg har eksamen om EN uke i religionsfaget, så nå går det i lesing på høygir. På fredag skal jeg i Thanksgiving middag til Silje og Runar, for tredje (eller fjerde?) året på rad. Det er en utrolig fin tradisjon, de samler nære venner og alle har med en rett hver, mens de selv står for kalkunen. Fine ting i en travel hverdag. Siden sist har jeg også fylt tjuefem. Tenk at jeg er halvveis til femti. Det er nå moroa begynner? Tjuefem er en sjukt fin alder synes jeg, og jeg skal sette pris på den helt til neste år. haha. Jeg ble feiret og gjort stas på, fikk så fine gaver, og ikke minst veldig fine bursdagsmeldinger. I går kveld var jeg forresten på Highasakite konsert på Verftet, og det var magisk. Musikken er jo kunst. En annen konsert å glede seg til er John Olav Nilsen som gjør comeback i mars. Billettene ble utsolgt på bare et par minutter, men jeg satt klar nøyaktig kl 12 sharp, så jeg sikret meg billetter. Shit så jeg gleder meg. Noe helt annet, for noen dager siden reiste min kjære Karoline til USA for å BO der. Hun kommer ikke tilbake liksom. På onsdag hadde vi vår siste kveld sammen. Karoline er en av mine aller beste venner, vi ble kjent på jobb og hun har vært konsert-buddyen min siden den gang. Vi har delt lidenskapen for musikk og hatt utallige interessante samtaler, det har vært så fint. God tur til Amerika, Karoline, og lykke til med å ha Trump som din president. HEHE.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s