Sjukass

fullsizerender
Tror det er i snart to måneder nå at jeg har hatt forkjølelse og en syk hoste. Jeg er så lei! Mitt immunsystem er vanligvis bra. Trodde jeg ENDELIG var nesten frisk helt til jeg i går ble helt tett igjen. Uansett hvor mye jeg pøser på med ingefær og sunn mat så hjelper det liksom ikke. Veldig ulikt min kropp å ikke bli fort frisk. Meen, da får jeg forsøke å smile, som på dette bilde, og leve med det en liten stund til og forstyrre alle på biblioteket med snufsing og hosting.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s