Min lille hemmelighet

Ja… altså. Jeg har hatt en liten hemmelighet i det siste. Eller, de siste par ukene har det ikke vært så hemmelig lengre. Det har seg sånn at jeg har vært så heldig å bli kjent med en person som har snudd opp ned på hverdagen min på rekordfart. Vi har gått i samme menighet i noen år, men vi har ikke pratet så mye. Det morsomme er at jeg av en eller annen grunn, helt siden tidligere i år, har hatt en veldig magefølelse på at vi er samme type personer, at vi på en måte snakker samme “språk.” Det er bare sånn med noen mennesker, det er noe spesielt og uforklarlig. Så, en vakker dag i høst, ble vi kjent. Faktisk, på vei til vår første date hørte vi på samme (!!) album på vei bort før vi traff hverandre. Bare den lille tingen sier litt om oss sammen.

Det er ganske vittig, for jeg husker en kveld tidligere i høst da jeg var i bønn og sa til Gud at jeg gir opp hele den romantiske kjærligheten, både på grunn av kjipe erfaringer, og fordi det finnes nesten ingen menn der ute som er dedikert til Gud og samtidig er interessert i musikk og litteratur og som jeg har en dyp connection med. Jeg følte meg helt ødelagt og håpløs på innsiden, så mye at jeg la det helt helt vekk i meg selv og la det istedenfor helt totalt i Guds hender. Så, morgenen etterpå, fikk jeg en uventet melding fra Vegard ut av det blå. Men jeg skjønte jo at det ikke var ut av det blå. Det er flere ting som gjør at jeg vet at Gud har jobbet bak kulissene. For ja, Vegard har hele pakken jeg ville ha, og i tillegg mange bonuser, som for eksempel at han er dødsflink på å lage mat, og lager sykt fancy mat.

vegard
Stjal dette bildet fra fb i mangel på egne bilder. Men ååh, fin.

Det er en million ting jeg kunne skrevet om Vegard, men jeg skal forsøke å skrive litt kort med hensyn av å ikke bli too much. haha. Vegard er genuin, stødig, trygg, omsorgsfull, uselvisk, dyp, klok, nyansert, reflektert, kjekk, morsom, og til tider helt crazy bananas. Det beste av alt er at han er en bestevenn, som jeg kan være meg selv sammen med, og som jeg er forelska i.

Kanskje var det min tur å være lykkelig nå, og jeg takker Gud for det og gir Han all ære for denne gode “tingen” i livet mitt.

3 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s