Ukens sang: Uke #48

Denne uken har jeg nesten bare hørt på Hjerteslag sitt nye album siden jeg skal på slippfest konsert i morgen. Albumet blir bare bedre og bedre hver gang jeg hører på det. Jeg kommer til å svaie rundt på konserten i morgen og drømme meg inn i den nostalgiske rocken. Ukens sang: Europa rundt – Hjerteslag. Denne låten er min favoritt fra albumet.

hjerteslag-checkpoint-charlie-stavanger-22-05-2015-100300ppiscreen-standard-4

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s