Seine natt desember

unknown
Åh gurimalla, bloggen er jo nesten glemt helt bort midt i eksamensstress, julehappenings og kjæresteri. Desember er jo tross alt den travleste måneden i året. Bildene over viser blant annet konsert og poesi-seminar, og bildet i midten viser tidenes fineste onsdagskveld med Ingrid og Nikoline, vegetar-taco og rødvin. I går var det julebord med kirken og 90talls tema, av alle ting! Nesten alle jentene hadde på seg choker halsbånd, of course (inkludert meg selv). Jeg har også vært på ugly christmas sweater fest (og skal på enda en neste helg), julekonsert med Trygve Skaug, og skal på enda en julekonsert i morgen med familien. Det er bare en uke og en dag til siste eksamen i sosialantropologi, så det går i ett! Meg og Adriana koser oss på biblioteket, sånn som i gamle dager i starten av bachelor studiet. Etter eksamen neste mandag må jeg handle julegaver og jobbe, også skal jeg hjem til familien sent på lillejulaften. Gjett om jeg gleder meg! Men jeg kommer til å være rimelig utkjørt på det tidspunktet. Det blir deilig å kunne slappe av med god samvittighet. Før den tid kommer jeg til å stresse masse, men ettermiddagene og kveldene mine forsøker jeg å holde fri fra lesing, og det tror jeg er ganske ok.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s