Fin jul og snart et nytt år

God jul vakre mennesker. Julaften var en deilig dag. På morgenen var det julesokk og tre nøtter til Askepott, julefrokost, deretter noen fine og rolige timer med venting til julemiddagen og deilig pinnekjøtt. Jeg fikk skikkelig fine gaver og julekort. Etter noen late dager i heimen skal jeg i morgen ettermiddag eller kveld reise tilbake til leiligheten, siden jeg skal jobbe resten av romjulen. Utenom jobb blir det vennebesøk og frivillig-arbeid til en julemiddag for asylsøkere gjennom menigheten.
collage
Det er bare noen dager til et nytt år, og det blir veldig fint, selv om selve dagen er litt spesiell med tanke på hva som skjedde i fjor. Men jeg har troen på det nye året som ligger foran. 2016 var et år som startet på bunnen, og som, til tross for store emosjonelle berg og dalbaner, også ble et utrolig fint år grunnet gode mennesker rundt meg, en masteroppgave som ble levert, og en uventet kjæreste som dukket opp i høst. Jeg håper og tror at det som var vekst dette året vil bli til blomstring i det nye året. Jeg takker Gud for at sesonger i livet er sesonger og ikke varig, og at enhver storm stilner med tiden. Det er viktig å anerkjenne vanskelige følelser, og tørre å føle det som ligger der, alt av kaos, sorg, motstridende ting. Alt er en del av det å være menneske, av det å leve. Det å leve er ikke lett. Det er faktisk sykt vanskelig til tider, jo mer man tenker over det. Det er ikke alltid følelsesmessig gunstig å tenke for mye på sånt, samtidig som jeg mener at det er absolutt nødvendig. Jeg nekter å leve et statisk liv som ikke er i bevegelse. Så, omfavn det nye året, gå i tro, og tør å handle på det du tror på. Det skal jeg gjøre.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s