Når to personer blir kjærester og starter en egen bokklubb

Ja, du leste riktig. Meg og Vegard er så nørds at vi har startet vår egen bokklubb. Jeg elsker det! Tenk at jeg har blitt sammen med en som faktisk er like gira på bokklubb som jeg er. Første boken vi leser nå er Arv og miljø av Vigdis Hjort. Etter det er det noen amerikanske klassikere som står på listen, og kanskje det etterhvert blir noen norske debutanter eller noe annet spennende.
img_2390
At vi kan ha samtaler om litteratur i det ene øyeblikket, og om Gud i det andre, er jo bare det beste jeg kunne drømt om.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s