Det skrivende jeget

fullsizerender_1fullsizerender
Mer og mer føles det som om det ikke går an å adskille den jeg er fra min interesse å skrive. Det er en stor del av min personlighet og identitet. Jeg er en skrivende person. Noen ganger dukker det plutselig opp en idé, og hjernen min begynner å skrive dikt i hodet mitt, uansett hvor jeg befinner meg. De fleste gangene jeg skriver er om kveldene, etter jeg har lagt meg. De kreative nattetimene. Da sitter jeg med penn og papir i sengen, hører på musikk og skriver dikt. Siden jeg var tretten år har jeg skrevet. Men det er de siste par årene, egentlig, at jeg har skrevet mer enn det jeg vanligvis har gjort, og sakte men sikkert utviklet en stemme og et slags uttrykk i mine dikt. Jeg har så vidt forsøkt å skrive litt annet også, som kortprosatekster, men foreløpig er det ikke helt min greie, selv om jeg senere skulle likt å utviklet den biten. Lyrikk er min greie. Jeg ser ting i bilder, alt jeg opplever og føler, og skriver ofte ut fra bildene jeg ser. Jeg er en intuitiv skriver, og føler meg fram mens jeg skriver.
fullsizerender-15
I det nye året vil jeg fortsette å skrive, og skrive masse. Jeg håper at når jeg er førti og femti år gammel vil jeg fremdeles sitte med penn og papir og et glass rødvin.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s