Om å være forelsket

Når andre vil høre om meg og Vegard synes jeg det er vanskelig å sette ord på. Uansett hva jeg sier så er det ikke nok til å forklare hvordan det føles og hvordan det er. Jeg har aldri kjent meg så elsket før, av en av det motsatte kjønn, og aldri kjent meg så forstått, ei heller aldri så bra behandlet. For meg er det uvant. Fordi jeg har opplevd mindre heldige ting blir kontrasten så stor, og desto mer setter jeg pris på dette og tenker at “er det sånn det kan være? Er det virkelig sånn det kan føles?” og svaret er ja, med den rette personen er svaret ja. Folk tenker sikkert at jeg svever på en rosa sky og er naiv forelsket. Ja, jeg er nok det til en viss grad. Men jeg vet at dette stikker dypere, jeg kjenner det på hele meg. For det er ikke bare følelser inni bildet, det er mye mer enn det. Det er kjærlighet i bildet. “Hvordan kan du vite det etter så kort tid?” tenker kanskje de fleste. Men jo, jeg kan vite. For jeg har opplevd ting, jeg kjenner meg selv, jeg vet hva jeg vil ha, jeg vet hva jeg trenger og ikke trenger. Jeg er ikke naiv. Jeg er forelsket ja, men ikke naiv. Meg og Vegard vet begge at et forhold er hardt arbeid, det har vi pratet mye om. Men det er ikke hver dag man møter et annet menneske som ser hele den du er og ikke bare biter eller deler av deg. For det er det Vegard gjør, han ser hele meg og velger meg sånn som jeg er. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s