i will be brave for you

photo-on-1-14-17-at-1-23-pm-2
De to første ukene i januar har jeg hatt fri, siden forelesninger ikke starter før neste uke. Jeg har hatt en del vakter i butikken, trent på Sats, fikset ymse ting, og denne uken har jeg vært på mange gøye sosiale samlinger, og flere blir det neste uke. Gleder meg til å komme ordentlig i gang med et nytt semester. En ting som er litt trist er at Bon Iver avlyste hele sin Europa turné, som gjør at jeg ikke skal til Oslo i slutten av måneden likevel. Meg og Kamilla er fremdeles i sorg, men kanskje vi får sett han/de (skjønner aldri om Bon Iver regnes som artist eller band egentlig haha, artist med band kanskje?) en annen anledning. Men det suger likevel. Jaja, jeg har heldigvis andre konserter å glede meg til i nærmeste framtid.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s