The XX

Det ferske albumet til The XX er det beste og det eneste jeg hører på for tiden. Jeg har ventet på dette albumet i mange år, og det skuffer ikke. Dette er musikk som berører sjelen. Varm, kald, melankolsk, mykt, vakkert, simpelt men rikt. Ikke minst veldig gode tekster som er en stor del av den unike sounden. Denne type musikk er helt i min gate. Mine favoritt låter er LipsSay something loving, Replica, Dangerous, Test me. Lov meg å sjekk ut hele albumet.

the-xx-i-see-you

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s