i en tid der alt går fort

fullsizerender_1fullsizerender
Mine nye lesebriller, som min fine venninne, og optiker, June hjalp meg å plukke ut. Vi er i midten av februar allerede. Hittil i 2017 har tiden flydd forbi. Ukene mine har vært helt fulle. Jeg har blant annet vært på teater (og skal faktisk nå på torsdag også og se Hamlet med V), i bursdag, konsert, quiz & Nobel Bopel brunch med mine master-venner, hatt samlinger med bønnegruppen, middagsbesøk hos svigers, middagsbesøk hos mine egne foreldre, vært på fine-dining lunsj på Colonialen, V har møtt noen av mine venner og vi har hengt med felles venner fra kirken, og vært på seminar om virkelighetslitteratur, for å nevne noe. Jeg tatt litt ekstravakter på jobb også, og skolen har startet for fullt, så det er ikke rart tiden flyr. Ikke meningen å gi dere en lang liste på hva jeg gjør på egentlig, men jeg skriver så sjeldent om det på bloggen så kanskje dere tenker at jeg ikke gjør på noe, haha. I helgen skal jeg på Veronica Maggio konsert (for tredje gang, jeg er megafan), en etterlengtet sushikveld med storesøster, og på dobbeldate. Så, selv om vinteren går fort når man har mye fint å gjøre, lengter jeg likevel etter vår nå kjenner jeg. Det blir fint.

2 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s