En hyllest til kjærlighetens vesen

Jeg er mer fan av hverdagsromantikk enn en slik dag som denne, når man liksom skal gjøre så mye ekstra. Vegard er veldig god på hverdagsromantikk, og det er en så fin ting. I dag er det Valentines Day, og alle hjerter gleder seg? Helt sikkert ikke. Det er mange single hjerter der ute, men det er jammen flott å være singel. I dag vil jeg gi en hyllest til kjærligheten over all romantikk og kjærlighet, nemlig Guds kjærlighet. Det er den sanne kjærlighet, den som varer ved gjennom alle livets sesonger og som aldri kommer til å forlate oss. Derfor er det grunn å la sitt hjerte glede seg og fryde seg.

Vi har lært kjærligheten å kjenne og kommet til tro på kjærligheten, den som Gud har til oss. Gud er kjærlighet, og den som blir i kjærligheten, blir i Gud, og Gud i ham.

– Første Johannesbrev 4: 16

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s