Nordsjøen

John Olav Nilsen er tilbake med en “ny gjeng,” og med et ferskt album, Nordsjøen. Musikken har gått i en litt mer poppete retning, samtidig som særpreget og sounden fra John Olav Nilsen & Gjengen er godt ivaretatt. Dette er nok kanskje det albumet som kommer til å bli mest spilt på min spotify i vår. Jo mer jeg hører på det blir det liksom mer mitt, jeg kan allerede alle sangene, det er så personlig og så egenartet. Et stykke norsk kunst. Jeg bare elsker det. Favorittlåtene er Sjansen i havet, Øy, Bergtatt av dage og  Olympia. Jeg skal på slippfesten på Østre om noen uker, og gleder meg som en unge.

skjermbilde_2017-02-16_kl-_15-14-37

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s