Me to var ikkje lagd for denna verden

FullSizeRender-16
Hvis du legger merke til detaljer ser du kanskje at jeg har tatt piercing i nesa. Ikke at jeg trenger å fortelle at jeg har gjort det, men det har vært litt morsomme reaksjoner. Halvparten av folka som har lagt merke til den har trodd at jeg har hatt den lenge (inkludert mamma, noe som er superlol) mens andre halvparten ser den med én gang og spør om jeg har tatt den nylig. Jeg tar begge deler som et kompliment.

Denne uken skriver jeg obligatorisk oppgave i sosiologi om maktposisjonen til Trump og Erna Solberg med utgangspunkt i teorien til Max Weber. Jeg koser meg med oppgaven og tenker at det ikke er så verst å være student. Ellers har jeg vært veldig mye på kino i det siste (sikkert der alle pengene mine har gått?!) De siste tre ukene har jeg sett fire filmer, de fleste Oscar nominerte eller vinnere. Moonlight, La la land, Lion, og tidligere i februar så jeg Manchester by the sea. Alle filmene var veldig bra på hver sin måte, og alle (utenom La la land) gjorde spesielt sterkt inntrykk. I går så jeg og Vegard dokumentaren Barndom, som var en helt nydelig dokumentar, og jeg fikk ta del i barnehage-barns lek og fantasifulle verden i noen herlige par timer. Holdt på å le meg ihjel underveis, noen av barna sa så sjukt mye morsomt. Neste mandag skal jeg og mamma se Jackie, men etter det tror jeg at jeg tar en pause fra kino, haha.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s