A tribute to women

Gratulerer med dagen, alle vakre og sterke kvinner der ute i verden. I alle aldre, former og fasonger. Hardtarbeidende, milde til sinns, kjærlige og modige. Det er mange kvinner som har formet meg til den jeg er i dag. Jeg kjenner mange sykt bra kvinner som jeg beundrer, og det er mine venninner, alle og enhver av dere har inspirert meg på ulike måter.

De siste månedene har jeg brukt tid i et fellesskap med kvinner, i en bønnegruppe. Vi er en gjeng jenter som samles annenhver uke for å lovsynge Gud sammen og be for hverandre. Det er ulikt alt annet jeg har vært en del av før, rett og slett unikt. Oppstarten var i høst, og gruppen har allerede vokst mye. Det var faktisk jeg som startet gruppen, men jeg visste at en del hadde samme hjerte og ønske som meg, så det eneste jeg gjorde var å få det i gang. Så det er min skatt. Gruppen heter Women of God. Det er mye power i å være en Guds kvinne. Å være en Guds kvinne kunne jeg sagt veldig mye om, men det jeg opplever mest er at jeg er fri, fri til å være fullt og helt meg selv og fri i nådens tilgivelse. Fri fra alt denne verden vil låse meg til. I gruppen er vi helt forskjellige jenter med ulike kvaliteter, fra ulike menigheter og bakgrunner, som kommer sammen for å ære Gud. Vi backer hverandre og heier på hverandre. Vi ber imot sammenlikning og baksnakking, og ber for fredstanker om hverandre, og har gode samtaler rundt de temaene. Vi er forskjellige, men går så godt sammen. Det er så vakkert. Samfunnet vårt trenger flere felleskap med kvinner som heier på hverandre!

2 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s