“The point is that the pleasures of spring are available to everybody, and cost nothing” – George Orwell

collagespring

I går var det vår i luften. Fuglene kvitret, solen stekte, bergensere vandret rundt i byen, jeg droppet kåpe og tok på meg min tynne svarte favorittjakke og gikk til skolen med Sigur Ros på ørene. Spring has arrived, yes. Men i dag er det grått og overskyet igjen. So much for that.

Ellers har jeg det fint altså. Sist helg var spesielt fin. Jentekveld med begge Charlotte(ne), og Daniel Kvammen konsert med Vegard. Konserten var faktisk skikkelig bra. V spanderte også tre-retters lunsj på Colonialen for å feire litt ulike ting. Sist søndag ble en salme/dikt som jeg har skrevet fremført på 19 gudstjenesten i SALT i forbindelse med talen. Märtha Elise fremførte live, som et spoken word, og det var skikkelig kraftfullt. Det var stas. Det har også blitt laget en liten film av diktet som jeg tenkte å poste her på bloggen + teksten.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s