Matglede

Siden jeg er en livsnyter er jeg naturligvis veldig glad i god mat. Helt siden i forfjor høst har jeg hatt en mye større interesse av å lage mat fra bunnen og sjekke ut nye oppskrifter. Da jeg ble sammen med Vegard, som er over gjennomsnittet interessert i mat, har en ny verden åpnet seg. Han har tatt meg med på fine-dining restauranter og introdusert meg til ordentlig mat. Et rikt spekter av smaker og design, og historier bak ingredienser og retter. Istedenfor å haste i seg et måltid, kan man ta seg god tid til å sette pris på alle smakene og la gleden av mat synke inn. En slik tanke inngår i min filosofi av å ikke forhaste seg i hverdagen.

Noe av det meg og Vegard gjør mest når vi henger sammen er altså å lage mat. Ofte lager vi ganske enkle ting, men fra bunnen av, så da blir det veldig smakfullt uansett. Vi har laget mange ulike supper, indisk, pastaretter, fisk, og mye vegetar. Her er et bilde fra sist lørdag da vi spiste sashimi med mango-og avokadosalat. Akkurat den retten krever ikke så mye kokkelering da.

FullSizeRender_1

Ellers baker jo jeg en del rundstykker som er greit til nistemat (spesielt når jeg har jobbhelg). Generelt elsker jeg frukt hele året, og nå for tiden har jeg dilla på å kutte opp appelsin og banan og spise det til soya-yoghurt med blåbærsmak. Haha, random, men sykt godt.

Jeg er glad i veldig mye forskjellig type mat, men liker spesielt godt sjømat, sushi og italiensk. Noe av det beste snacksen jeg får er spekemat og oster. Med vin, så klart.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s