Påskepåske

FullSizeRender

Fargerike klær og påsken står for tur. Påsken startet med frihelg, Skjønnheten & Udyret på kino med Askøygjengen, feiring av min søster sin bursdag, cupping på Kaffemisjonen med V, og påskebrunch i dag med Charlotte’ne. I påskeuken skal jeg jobbe alle dager som ikke er røde, bruke tid sammen med V, og selve påskehelgen skal jeg hjem til Askøy og overnatte et par netter. Med andre ord tar jeg fri fra studielesing, men etter påsken er det serious business. Må bare ha litt ferie først. Viktig med prioriteringer hehe. Kanskje jeg får tid til å lese ferdig en av de fem(!!) bøkene jeg holder på med samtidig nå? haha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s