Passion, Pain and Demon slayin’

Denne uken oppdaget jeg Kid Cudi sitt nyeste album, som kom i 2016, men som jeg ikke har hørt på før nå. Kid Cudi er veldig undervurdert, noe som er veldig synd. Prosjektene hans er alltid veldig gjennomført og originale. Han skiller seg ut i hiphop verden med sitt unike musikalske geni. Han har liksom mye mer sjel og diversity enn de fleste andre artister i den sjangeren. Musikken og tekstene kan være ganske mørk, som speiler hans personlige struggles med drugs og depresjon, også i tittelen på albumet, Passion, Pain and Demon slayin’. De beste låtene på albumet: Illusions, Flight at first sight/Advanced (med Pharrell Williams), Mature Nature, Kitchen og Does it. Det er det beste albumet han har laget på en stund.

http3a2f2fhypebeast-com2fimage2fht2f20162f092fkid-cudi-release-date-cover-artwork-new-album-passion-pain-demon-slayin

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s